23 Kasım 2023 Perşembe günü fakültemiz A salonunda öğretmenler günü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğe fakültemizde uzun yıllar görev alan emekli hocalarımız, bölümümüzden mezun beden eğitimi öğretmenlerimiz, fakültemiz öğretim elemanları ve başta öğretmenlik bölümü olmak üzere farklı bölümlerde okuyan öğrencilerimiz katıldı. Bölüm başkanımız Prof. Dr. A. Dilşad Mirzeoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Öğr. Gör. Sebahat Şahin hocamızın konuşmasıyla devam etti. Daha sonra ise etkinliğimize davet ettiğimiz kıymetli emektar hocalarımız emekli Öğr. Gör. Nedim Kurtiç, Öğr. Gör. Sedat Uysal, Öğr. Gör.Adem Erbay, Öğr. Gör. Nesim Yalvarıcı ve Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Çetin Yaman hocalarımızın bölümümüz ile ilgili yaptıkları konuşmalar ile devam etti. Ayrıca Etkinlik kapsamında fakültemiz öğretim elemanlarının organize ettiği halk oyunları ve dans ekibi de katılımcılara görsel bir şölen ortamı sağladılar. Etkinlik sonunda  Özel Maya Okulları kurucusu Büşra Sarıoğlu tarafından pasta ikramı yapılırken, doğum günü 24 Kasım olan emekli Öğr. Gör. Sedat Uysal hocamızın doğum günü de kutlandı.