Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Öğretmenlik Uygulaması II dersine ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Adapazarı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü'nde 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 16:00’da Sakarya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat BEZCİ’nin ev sahipliğiyle gerçekleşen toplantıya Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Çelik, öğretmenlik uygulaması öğretim elemanlarımız, uygulama eğitim kurumu koordinatörleri ve uygulama öğretmenleri katıldı. Toplantıda öğretmenlik uygulaması dersinin daha etkin ve verimli yürütülmesi, sorun ve önerilerin değerlendirilmesi açısından görüş alışverişi yapıldı. Toplantı, beklenti, dilek ve temennilerin ifade edilmesi ile sona erdi.