Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı, Güz Döneminde yürütülecek olan Öğretmenlik Uygulaması I dersine ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Fikir Sofrası’nda Bölüm Başkanımız Prof. Dr. A. Dilşad Mirzeoğlu’nun yürüttüğü toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Bezci, öğretmen yetiştirme ve geliştirme hizmetleri birim sorumlusu Ahmet Ronas,  Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Çelik, öğretmenlik uygulaması bölüm koordinatörümüz Öğr. Gör. Arzu Altıntığ, öğretmenlik uygulaması öğretim elemanlarımız, uygulama eğitim kurumu koordinatörleri ve uygulama öğretmenleri katıldı. Toplantıda Beden Eğitimi ve Spor Bölümünün öğretmenlik uygulaması dersi ile fakültemizin diğer bölümlerinden formasyon eğitimi kapsamında yürütülecek olan öğretmenlik uygulaması dersinin en etkin ve verimli şekilde yürütülmesi amacıyla eğitim öğretim süreçlerine ilişkin beklenti, sorun ve öneriler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Toplantı, beklenti, dilek ve temennilerin ifade edilmesi ile sona erdi.