27.12.2023 Çarşamba günü saat 12:00'de Spor Bilimleri Fakültesi Konferans salonunda moderatörlüğünü bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Çelik'in yaptığı, Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nebahat Bora Güneş ve fakültemiz Spor Yöneticiliği bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Mustafa Narin'in konuk olarak katıldığı 'Spor Ortamlarında Çocuğun Korunması Paneli' büyük bir heyecanla gerçekleşti. Panelde çocuğun ihmal ve istismarı, spor ortamlarında çocukların karşılaştığı risk faktörleri, taciz vakaları bu vakaların nedenleri, ebeveyn, antrenör, kurum ve kuruluşların çocuğun spor ortamlarında korunması ile ilgili görev ve sorumlulukları gibi konulara değinildi. Görüş ve önerilerin alınmasıyla etkinlik sona erdi.